Moraira

Vanaf € 140

Ruime tweepersoonskamer, mogelijkheid extra bed voor een derde persoon, terras met zicht op de tuin en het zwembad. Kamer Moraira kan via een tussendeur verbonden worden met kamer Altea. De kamer verwijst naar het zonnige badplaatsje Moraira.

3-Persoonskamer

2+1

PRIVÉ-TERRAS

BADKAMER MET DOUCHE

UITGEBREID ONTBIJT

AIRCONDITIONING

GRATIS WIFI

Kamer
informatie

Ontdek onze andere kamers

In Finca de la Pansa kreeg elke kamer een ander accent met een knipoog naar de plaats waar de kamernaam vandaan komt. Ontdek welke kamer bij u past. Beschikbaarheid bekijken en reserveren kan via de kalender bij de kamer.

2+1

Ruime tweepersoonskamer, mogelijkheid extra bed voor een derde persoon. Kamer Altea heeft een privé-terras met zicht op de tuin en het zwembad. Kom tot rust in deze (familie)kamer met een knipoog naar het stadje Altea.

Ruime tweepersoonskamer met een mooi privé-terras gericht naar de tuin en het zwembad. De kamer straalt rust uit en verwijst naar het mooie authentieke dorpje Teulada.

Ruime tweepersoonskamer gericht naar het stadje Benissa. De kamer heeft een aparte ingang en toegang tot een schaduwrijke patio met gezellige loungeset.

Sleep.
Discover.

Get
in
the
mood!