Onze kamers

In Finca de la Pansa straalt iedere kamer rust uit. Toch kreeg elke kamer een ander accent met een knipoog naar de plaats waar de kamernaam vandaan komt. Mooie uitzichten, een ruim terras of een extra bed in de kamer; welke kamer past het best bij u?

Ruime tweepersoonskamer, mogelijkheid extra bed voor een derde persoon. Kamer Altea heeft een privé-terras met zicht op de tuin en het zwembad. Kom tot rust in deze (familie)kamer met een knipoog naar het stadje Altea.
2+1
Vanaf € 140
Ruime tweepersoonskamer, mogelijkheid extra bed voor een derde persoon, privé-terras met zicht op de tuin en het zwembad.  De kamer verwijst naar het zonnige badplaatsje Moraira. De kamer kan via tussendeur met kamer Altea verbonden worden.
2+1
Vanaf € 140
Ruime tweepersoonskamer met een mooi privé-terras gericht naar de tuin en het zwembad. De kamer straalt rust uit en verwijst naar het mooie authentieke dorpje Teulada.
2
Vanaf € 140
Ruime tweepersoonskamer gericht naar het stadje Benissa. De kamer heeft een aparte ingang en toegang tot een schaduwrijke patio met gezellige loungeset.
2
Vanaf € 125

Zin om tot rust te komen in Finca de la Pansa?

Kom genieten in een rustige, gastvrije omgeving vlakbij het historische Benissa en op korte afstand van de kust. Kleinschaligheid, proeven van ‘couleur local’ in een huiselijke sfeer: dat is vakantie in Finca de la Pansa.